De omgeving is een wandelparadijs met de GR652 (Voie Rocamadour- Saint Jacques de Compostelle) die langs ons domein loopt. Maar er wordt ook veel gefietst met mountainbikes en racefietsen.
Wij bieden u de mogelijkheid om deze route ook per paard af te leggen. Omdat wij goed getrainde, gevorderde paarden hebben die hoog in het bloed staan, zijn onze paarden niet geschikt voor onervaren ruiters.
Ons enthousiasme om een huis in optimale staat te verhuren geeft u de zekerheid een perfect verblijf te boeken. Wij nemen de moeite om uw vragen te beantwoorden en zorgen ervor dat het u aan niets ontbreekt. Wij bieden u rust, positieve energie, mogelijkheden om iets nieuws te ervaren als u daarvoor open staat en hebben een antwoord op elke vraag om het zo fijn mogelijk voor u te maken. Wij staan open voor uw suggesties. Wij bieden u ook de mogelijkheid kennis te maken met onze paarden. Onze getrainde paarden zijn bijzonder lief maar desondanks is toegang tot de stallen alleen mogelijk onder begeleiding. Onze honden blijven zoveel mogelijk op ons eigen terrein. Mocht u dus niets met dieren hebben, is het nog steeds mogelijk om optimaal te genieten. Ook een kookworkshop is te boeken. volledig toegesneden op uw wensen. En houdt u van goed brood dan kunnen wij u laten zien hoe zuurdesembrood wordt gemaakt.